Cégünkről

Ismertető a gyárainkról:

 • Cégcsoportunk 2001 – óta foglalkozik export-import kereskedelmi tevékenységgel, amelyen belül a Simple Everyday Hungary Kft 2011-ben kezdte magyarországi működését.
 • A cég működését 2 gyár disztribúciójával kezdte, mely a mai napon már a 18-as számot éri el.
 • Gyáraink nagy számban lengyelországi székhellyel rendelkeznek, de kiemelkedő Partnerekre tettünk szert az évek során Horvátország és Bosznia területén is.
 • A Simple Everyday Hungary Kft üzletpolitikájának megfelelően beszállítóinkkal fennálló kapcsolatunkban a kölcsönös megbízhatóság, partnerség és együttműködés a legfőbb célunk. Ennek megfelelően gyárainkkal hosszú távú kapcsolatot tartunk fenn már évek óta.
 • Termékeink szinte kivétel nélkül megmérettetve az európai piacon több kiemelkedő díjat nyertek el az évek során.
 • Minden gyárunkat 1 kivétellel exkluzív szerződések által kizárólagosan forgalmazunk országunk területén.

A külföldi partnerek mellett dolgozunk együtt néhány magyar élelmiszeripari kis- és középvállalkozó élelmiszergyártóval is, és termékeiket sikerrel helyezzük el a magyarországi hálózatokban. Tisztában vagyunk vele, hogy sok önálló magyar élelmiszergyárnak nehézséget jelent bekerülnie élelmiszerhálózatokba és így eljuttatni termékeiket Magyarország egész területére. Mivel számos cég képviseleteként működünk, jelentősen tudjuk csökkenteni partnercégeink költségeit és így forgalomnövekedést tudnak realizálni.

Ismertető a cégünkről:

Jelen helyzetben az összes magyarországi hagyományos kis és nagykereskedelmi piaci szereplővel üzleti kapcsolatban vagyunk.

 • CBA
 • COOP
 • REÁL
 • VIANNI
 • VIMPEX DRINK

A mai napon elmondhatjuk magunkról, hogy több, mint 4000 Partnert szolgálunk ki, a rendelést követően 72 órán belül.

Szolgáltatásink közé tartozik a teljes, import fuvarszervezés, és az ezzel járó logisztikai feladatok. A logisztikai szolgáltatásaink közé tartozik a raktározás, komissiózás, kiszállítás túraterv szerint saját gépparkkal.

Ismertető a céljainkról:

Célunk az, hogy a hagyományos magyar piacot kiaknázva, gyári támogatással termékeinket minél szélesebb körben ismertebbé tegyük és elérhetővé modern multinacionális hálózatok polcain is. Ezzel tovább népszerűsíteni márkáinkat, és biztosítani a magyar tudatos vásárló közönség számára az opcionális választási lehetőséget. Azon termékcsalád, amelyet most ajánlunk, az a VIOLETA háztartási papír család, már több európai multinacionális hálózatban megtalálható. Dél-Európában már több mint 9 országban piacvezetők. Célunk nem lehet más, csak az, hogy Magyarországon is hasonló eredményeket érjünk el.

KATALÓGUS

Kedves Érdeklődő,
Kérjük tekintse meg a cégünk katalógusát és árazási szabályait a katalóguson belül! Miután végig böngészte a katalógusunkat kérjük töltse le az akciós lapunkat a szimpatikusabb árak és mennyiségi kedvezmények megtekintése végett!

Köszönjük érdeklődését és kellemes vásárlást kívánunk!