Márkáink

Almusso

Az elmúlt két tucat évben a lengyelországi Almus gyár dolgozói arra törekedtek, hogy elérjék a jelenlegi magas színvonalú termékek gyártását és ne veszítsék el a lehető legjobb árucikkek gyártásának ambícióját. Erős, de ugyanakkor kellemes tapitású és puha háztartási papírtörlők mellett a gyár kínálata négy tekercses toalett papírral bővült az utóbbi 3 évben. Az egyedi illatkompozíciók, a hozzáadott balzsamos illatanyag, a kíváló minőség mellett a hatékony technológiák és modern piaci jelenlét miatt a végfelhasználók számára tökéletes árfekvésű produktumok az Almusso gyár háztartási papírtermékei.

Alpinella
Amikor a depressziós hangulat magával ragad, vagy egyszerűen fékezhetetlen vágy tör rád, akkor jó, ha van kéznél egy finom Alpinella. Kiváló választás mindazok számára, akik szeretik a jó minőséget, megfizethető áron. A hagyományos tej- és étcsokoládéktól eltérően a termékpalettában töltött, mogyorós, kókuszos finomságokat is felfedezhetnek vásárlóink, sőt, az Alpinella termékcsalád egyik közkedvelt termékeként még a mogyorókrém is megjelenik a kínálatban.
Amigo

Elérhető árú, családbarát minőség és kiszerelésekkel jelentkezik az újonnan érkező AMIGO gyár. A gyár a háztartás elengedhetetlen szereplője, mely első áras termékeivel mindenki otthonába garantálja a tiszta és barátságos légkört. 

Buffalo

A Buffalo szószaival bármely fogást ínycsiklandóvá tud tenni, akármennyire is kedvelje a csípős ételeket, hiszen a titkos receptek alapján készülő Buffalo Red szószok több típusa is elérhető. Ha nem kedveli a csípőset, de mégis adna egy kis pikantériát ételének próbálkozzon a Kentucky édes-chilis verzióval, vagy bolondítsa ételét a Cayanne 84% paprikát tartalmazó szószával és ha nagyon bevállalós próbálja ki Habanero szószunkat. A vacsora után kijár a desszert, a palacsintának pedig kijár a Buffalo palacsinta öntete.    

Colian
A Colian a lengyel édességpiac vezető szereplője. A gyár termékei nemcsak folyamatosan megújulók, de az autentikus ízvilágot is magukban hordozzák. A legmagasabb európai és világ standard-eknek megfelelő minőség és biztonsági előírások jellemzik a gyártási folyamatot. A Colian kínálatából mindenki megtalálja maga számára a legjobb választást, legyen az egy Alibi MAX csokoládé egy Minties mentolos cukor vagy egy könnyed 2GO ostya.
Concorde
Az Olaszországból származó termékek 1960-as évek elején láttak napvilágot. A Concorde kitűzött célja, hogy mind a hazai, mind pedig az export piacokon egyaránt eleget tegyenek a vásárlók elvárásainak. A Concorde célja, hogy frissé és illatossá varázsoljon minden helyiséget.
Flosana
Tata Global Beveragesnak köszönhetjük a Vitax mellett a Flosana teákat is. A Flosana teák 5 különböző ízben kaphatóak, ezek mindegyike 20 filtert tartalmaz. A Flosana teákra jellemző a kellemes autentikus gyümölcsös ízvilág, melyhez egy meglepően pénztárcabarát ár társul. A termékcsalád ár-érték arányát tekintve a piacon elérhető legjobb termékek közé tartozik, rengeteg fogyasztó számára kínálva ideális opciót a vásárlásra.
Gosia

Lengyelország vezető non-food gyártója, mely gyár nevéhez köthetőek eddig még nem látott háztartási innovációk és kimagasló minőségű termékek. Legyen szó a lakás bármely pontjának tisztán tartásáról, csomagolásról a Gosia a legjobb választás minden téren. 

Higi
A Violeta bosnyák-horvát gyár kettősének terméke az első áras Higi popsitörlő. A Violeta egy vadonatúj japán gyártósor segítségével állítja elő a Higi termékeket, melyek hosszan tartó nedvességet biztosítanak. Kismamák véleményei alapján a Higi nemcsak a babák számára tökéletes választás, de akár autóbelső, cipő tisztításra is. 
Kolorado
A Kolorado egy rendkívül széleskörű termékcsalád a piacon! A Kolorado termékek egyesítik a jó minőséget és a vonzó árat. A széles termékskála tartalmaz többek között mosogatószivacsokat, masszázsszivacsokat, felmosókat, szemeteszsákokat, wc-illatosítókat, légfrissítőket. Ezen kínálat segítségével könnyedén fenntartható a tisztaság és a higiénia az Ön lakásában. A gyártó 2009-ben elvégzett egy kutatást, mely alapján arra az eredményre jutottak, hogy a fogyasztók a Kolorado márkanevet a megbízhatósággal, minőséggel azonosítják, a termék iránt bizalommal fordulnak.
Kupiec
A Kupiec termékcsalád kiváló azok számára, akiknek fontos az egészséges és tudatos táplálkozás. Amellett, hogy ezek a termékek egészségesek, nagyon ízletesek és táplálóak is. Ezen produktumok között mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet. A széles kínálattal rendelkező termékek között mindenki fellelheti az igényeit kielégítő opciót: a szortiment tartalmaz a gluténérzékenyek, fogyni vágyók, cukorbetegek, vegetáriánusok vagy egyszerűen a tudatosabb táplálkozást előnyben részesítők számára kifejlesztett ínyencségeket.
Léna
A Léna márka a 2000-es években jelent meg a magyar piacon és hamar vált a fogyasztók által ismert termékké. A márkát a tisztaság, a hatékonyság és a kiváló minőség jelképezi. Reméljük napjainkban is bizalommal fordulnak a megváltozott külcsínnel rendelkező termékek felé a fogyasztók.
Linea Fresh
A Linea Fresh termékek gyártója kötelességének érzi, hogy termékeit kizárólag prémium minőségű illatanyagok felhasználásával juttassa el a vásárlóinak. Főbb illataik a levendula, citrus és a virág illat. Minden egyes terméküket ellátták a fenntarthatóság logójával, mely arra utal, hogy a gyártástechnológiájuk a környezet és a Föld védelmére, megóvására alapszik.
Ludwik
A Ludwik márka az 1960-as években jelent meg a lengyel piacon és hamar vált a fogyasztók közkedvelt termékévé. A márkát a tisztaság, a hatékonyság és a kiváló minőség jelképezi. A kiemelkedő színvonal érdekében a termékek kizárólag angol alapanyagokból készülnek. Az alapítás óta eltelt idő és erős külföldi verseny ellenére, napjainkban is bizalommal fordulnak a termékek felé a fogyasztók, már nem csak a lengyel piacon. Oroszország mellett Magyarország vezet a Ludwik termékek importjában, de emellett sok más országban is feltörekvő a termékek népszerűsége. A fogyasztók szeretetét, valamint a remek minőséget tükrözi a számos elismerés, melyet a termékcsalád elnyert: Consumers’ Quality Leader, Trusted Brand Gold Emblem, FMCG Hit Product, Golden Receipt Polish Traders’ Prize, Commercial Hit 
Nógrádi

A szövetkezet minőségi édes teasütemények, linzer és isler gyártásával foglalkozik. Süteményeik hozzáadatott tartósítószert nem tartalmaznak, ugyanakkor titkos házi palóc recept alapján készülnek. Folyamatosan bővítik termékeik körét és megrendelőik igényeit mindig maximálisan figyelembe veszik. Természetesen mindezeket a folyamatokat korszerű gépparkkal és több éves tapasztalattal rendelkező kollégákkal végzik, folyamatos minőség ellenőrzés mellett.

Ola
Az OLA gyár elkötelezetten fejleszti ki az élvezhetőbbnél élvezhetőbb ízvilággal rendelkező termékek sorát a hagyományostól egészen a meglepően különleges ízekig. A fő irányvonal a töltött és töltelékes kekszek. Kuriózumnak számító termékeik a gyümölcslekvárral töltött piték és a cukormentes kekszcsalád. Mindenki talál a gyár kínálatából számára megfelelő esszenciát.
Oro-fix
Az Oro termékek a német tökéletesség jegyében készülnek. A vásárlói elégedettségre teljes mértékben okot adó produktumok, nemcsak végfelhasználói, de ipari szinten is helytállnak. Hűen tükrözi ezt a tényt, hogy az Oro-fix vízkőoldó porait több magyarországi kávé - és konyhaigép szervíz is napi szinten használja.
Terravita
Kiváló minőségű csokoládé készítmények, melyek különlegessé tesznek minden pillanatot. A hagyományos tej- és étcsokoládékon túl a termékpalettán változatos, ínycsiklandó töltött finomságokat is felfedezhetünk. Az édességért rajongók számára többféle kiszerelésben is elérhetőek ezen termékek, mindenki megtalálhatja az ő ízlésvilágának megfelelőt. A Terravita csokoládékat a megszokott fogyasztási szokásokon
Violeta
A márka 2002-ben indult, és több mint tíz éves fennállása óta az egyik legismertebb márkává vált a prémium kategóriájú higiéniai és háztartási termékek piacán. A két piaci szegmens közül a higiéniát előtérbe helyezve a brand regionális szinten piacvezetővé vált. Ahhoz, hogy ezt sikerüljön elérni és fenntartani, a Violeta modern technikával felszerelt saját gyárakat hozott létre Horvátországban és Bosznia-Hercegovinában, mindemellett egy jól működő értékesítői hálózatot épített ki, mely a belföldi és külföldi értékesítést is egyaránt magába foglalja. A Violeta termékcsaládot 2014-ben hoztuk be Magyarországra, azzal a céllal, hogy a magyar vásárlók számára prémium minőségű, közepes árkategóriájú lehetőséget biztosítsunk ezen a piacon.
Vitax
A Tata Global Beverages által gyártott Vitax márkájú teák biztosítják Önnek a gyümölcsösségben rejlő örömöket még a legborúsabb napon is. Teáinkra jellemző az intenzív íz- és illatvilág együttes kombinációja és a minimális kalóriatartalom. A Vitax innovatív keverékét kínálja a teáknak, gyümölcsöknek és a gyógynövényeknek, így egy igazán különleges ízélményt tárva elénk. A termékcsalád széles igények kielégítésére képes: zöldteák, gyógyteák valamint prémium minőségű teák is megtalálhatóak a kínálatban.
Winni's
A Winni’s termékeinket azoknak ajánljuk, akik környezettudatosan élnek, akik számára fontos, hogy az általa használt termék ne károsítsa a környezetét, ugyanakkor a hagyományos mosó- és tisztítószerekkel megegyező hatékonyságot nyújtson. Termékeink növényi alapanyagokból készültek, biológiailag lebomlóak, emellett annak érdekében, hogy a legérzékenyebb bőrűek is használhassák, az allergén összetevők száma minimalizálva lett. Nikkel-, kobalt- és krómtesztelt, így a fémre érzékeny emberek is bátran használhatják. Mottónk: egy tisztább világ egy tiszta választás.